Pregled natječaja iz Programa ruralnog razvoja

Renata Kiršić | 25.02.2019.
Wide beautiful beautiful view countryside 1237119

Ruralni razvoj kao drugi stup Zajedničke poljoprivredne politike financiran je sredstvima Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR), a dugoročni cilj je povećanje konkurentnosti poljoprivrede, održivo upravljanje prirodnim resursima i uravnotežen razvoj ruralnih krajeva.


Zadruga za etično financiranje želi svojim članovima, ali i svim ostalima koji su zainteresirani za financiranje vlastitih projekata kroz navedene izvore, omogućiti adekvatno informiranje i savjetovanje, te podršku u tom procesu, po financijski najpovoljnijim uvjetima.

Ministarstvo poljoprivrede, Uprava za ruralni razvoj na web stranici ruralnirazvoj.hr redovno informira javnost o natječajima koji su otvoreni, u najavi i zatvoreni.

Također, na poveznici Plan objave natječaja možete pronaći indikativni plan natječaja za 2019. godinu. Važno je napomenuti da je ministar Tolušić najavio: “Tijekom 2019. na raspolaganje stavljamo ostatak cjelokupne alokacije kroz 30-ak postupaka dodjele ukupne vrijednosti preko 360 milijuna eura, čime će tijekom 2019. godine cjelokupna programska sredstva Programa ruralnog razvoja 2014.-2020. biti aktivirana.”

Pozivamo vas da se uključite u Mjeru 16 Suradnja, Podmjera 61.1 Potpora za osnivanje i rad operativnih skupina EIP-a za poljoprivrednu produktivnost i održivost. Pripremili smo vam sažetak uvjeta navedene mjere kojeg možete pronaći ovdje.

Za 2019. godinu izdvajamo natječaje u NAJAVI. Mjera 6.2.1  Mjera 6.4

Osim bespovratnih sredstava, na raspolaganju su vam i zajmovi te jamstva Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije  HAMAG BICRO, o kojima možete više informacija saznati na njihovim web stranicama. Osnovne kriterije mikro i malih zajmova pronađite ovdje.

Ukoliko ste zainteresirani za poslovnu suradnju molimo da ispunite ovaj UPITNIK.

Pripremite se na vrijeme, naši stručnjaci stoje vam na raspolaganju!
Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznaj više
Prijava

Za pristup korisničkom sučelju morate prihvatiti cookie!