Održana 14. redovna sjednica Predstavničke skupštine ZEF-a

Andrea Bekić | 14.12.2018.
Wide img 23955
U četvrtak, 13. prosinca u hotelu „Panorama“ u Zagrebu održana je 14. redovna sjednica Predstavničke skupštine ZEF-a na kojoj smo donijeli veoma važne odluke te raspravljali o važnim pitanjima vezanim uz proteklu 2018. , ali i nadolazeću 2019. godinu.

Usvojen je prijedlog godišnjeg programa rada i budućih aktivnosti koje nas očekuju u sljedećoj godini, usvojena su nova Pravila ZEF-a s ciljem pojednostavljenja i unaprjeđenja rada Zadruge te proširenjem članskih prava. Prezentirani su i novi projekti za naše zadrugare, s ciljem olakšanja poslovanja svim našim članovima - ZEF webshop, elektronički novčanik, ZEF valuta, zadružno stanovanje i ZEF opskrba samo su neki od tih projekata. 

Na Skupštini je Iva Ivšić izabrana za novu predsjednicu skupštine, dok je Maja Jurišić izabrana za novu članicu Nadzornog odbora. Čestitamo im u ime cijelog ZEF-a te želimo puno uspjeha i novih ideja u budućem radu! 

Usvojena je i odluka o učlanjenju u Mrežu za ruralni razvoj - platformu koja okuplja razne dionike koji djeluju ili se nalaze u ruralnim područjima te provodi aktivnosti s ciljem povećanja uključenosti dionika u provedbu Programa, poboljšanja kvalitete provedbe istih, informiranja šire javnosti i potencijalnih korisnika o politici ruralnog razvoja i mogućnostima sufinanciranja projekata te poticanja inovacija u poljoprivredi, proizvodnji hrane, šumarstvu i ruralnim područjima.

Veliko hvala svima koji su se odazvali i svojim dolaskom pridonijeli uspješnosti ove Skupštine.

Ugodne i sretne blagdane želi Vam ZEF!
Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznaj više
Prijava

Za pristup korisničkom sučelju morate prihvatiti cookie!