Pozivamo vas na panel diskusiju "Bankarski sustav u službi razvoja"

Iva Kvakić | 30.05.2018.
Wide slika sa skupstine

Zadruga za etično financiranje i Hrvatska obrtnička komora pozivaju vas na panel Bankarski sustav u službi razvoja - analiza stanja i novi modeli na kojem će ekonomski stručnjaci i istaknuti hrvatski poduzetnici raspraviti o ulozi bankarskog sustava u pokretanju gospodarstva i ekonomskog razvoja. Panelisti će između ostalog pokušati osvijetliti način na koji bankarski sustav, a osobito etične banke, sudjeluju u usmjeravanju gospodarskog razvoja, analizirat će trendove u hrvatskom bankarskom sektoru te ih usporediti s onima u Europi i svijetu i komentirati budućnost bankarstva s obzirom na svjetski trend digitalizacije i jačanja konkurencije igrača iz sektora financijskih tehnologija (fintech), najbrže rastućeg sektora financijskih usluga

Panel diskusija održat će se 5. lipnja 2018. u 11:00 sati u prostorijama Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49.

Panel diskusiju će moderirati Goran Jeras, upravitelj Zadruge za etično financiranje, a na panel diskusiji raspravljat će:

Mihaela Grubišić Šeba - diplomirala je, magistrirala i doktorirala financije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Nakon završetka Chartered Financial Analyst programa stekla je povelju i pravo korištenja međunarodne titule financijske analitičarke. Ima preko sedamnaest godina iskustva u konzaltingu, znanosti i bankarstvu. Radila je na preko 50 domaćih i međunarodnih projekata za javni, privatni sektor i međunarodne institucije i napisala preko 50 znanstvenih i stručnih radova. Danas je neovisna konzultantica i direktorica tvrtke BizVision za savjetovanje u poslovanju. Bavi se analizom financijskih opcija i razradom financijskih i poslovnih modela za projekte, poduzeća i javni sektor, izradom studija izvedivosti, evaluacijom projektnih prijedloga te korporativnim upravljanjem.

Igor Škrgatić - Diplomirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, a obrazovanje nastavlja na postdiplomskom studiju Organizacija i management na Ekonomskom fakultetu. Posljednjih 15 godina karijere proveo je na odgovornim funkcijama u financijskoj industriji - leasingu, bankarstvu, osiguranju i mikrofinanciranju. Posjeduje licence Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga za obavljanje poslova investicijskog savjetnika i brokera. Aktivni je član Hrvatske udruge poslodavaca u čijem radu sudjeluje kao dopredsjednik Udruge malih i srednjih poduzetnika i predsjednik Gospodarsko socijalnog vijeća Grada Zagreba. Igor je vlasnik i direktor Be-On savjetovanja, licenciranog kreditnog posrednika specijaliziranog za financijsko restrukturiranje građana i poduzetnika.

prof. dr. Boris Podobnik - Prodekan za znanost ZSEM-a, znanstveni suradniku Sveučilišta u Bostonu i profesor fizike na Sveučilištu u Rijeci. Profesor ekonomije na Shanghai Business School ECUST University. Gost predavač na Boston University. Prodekan za znanost na Luxembourg School of Business. Posjeduje više od 80 znanstvenih publikacija s više od 3100 citata u različitim područjima znanosti, od nuklearne fizike, fizike visoke energije, fiziologije, statističke fizike, sociologije, ekonometrije i financija.

Antonio Šeparović - CEO fintech poduzeća Oradian koji ima široko profesionalno iskustvo u spajanje tehnologije, interneta i poslovanja. Radio je s brojnim dobavljačima softvera unutar financijskog kruga poslovanja da bi naposljetku udružio snage s Onyekom i Julianom za osnivanjem Oradiana. Desetak godina uključenosti u financije te s više od dva desetljeća profesionalnog iskustva u više od 20 zemalja, potpuno se usmjerio i fokusirao na rast i širenje Oradiana. Antoniova vizija je omogućiti financijske usluge putem najboljih praksi i tehnoloških rješenja za milijarde osoba kojima su nedostupna.  

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznaj više
Prijava

Za pristup korisničkom sučelju morate prihvatiti cookie!