Sudjelovali smo na završnoj konferenciji projekta Most prema uspjehu

Andrea Bekić | 21.05.2018.
Medium 33059373 1867646299953206 6784503793015848960 n

U petak smo sudjelovali na završnoj konferenciji projekta Most prema uspjehu koji je organizirala Udruga OAZA koja je također i članica ZEF-a.

Most prema uspjehu projekt je koji pomaže mladim osoba da otkriju svoj životni poziv, povežu svoje talente i strasti, savladaju osnovne poduzetničke vještine, upoznaju se s navikama uspješnih ljudi te i samim konceptom društvenog poduzetništva. 

Polaznici su imali priliku tijekom edukacije sudjelovati na raznim konferencijama, međunarodnim stručnim posjetama, dobivanju podrške i pomoći u razvoju svojih osobnih poduzetničkih ideja te dovođenja istih do realizacije. 

Na završnoj konferenciji organizirano je predstavljanje osobnih poduzetničkih ideja ispred javnih institucija, ministarstva i gradske uprave te s njima pokrenuta panel diskusija o različitim mogućnostima i poticajima koji se mladim poduzetnicima početnicima nude.

Sudjelovali smo u ocjenjivanju realnosti i razrađenosti ideja od koji su najbolje bile nagrađene.

U sklopu konferencije ZEF je prezentirao svoje mikro zajmove  za razvoj društvenog poduzetništva i prvim trima najbolje ocijenjenim idejama pružit će mentorsku podršku u razradi realnog financijskog plana, te daljnju kontinuiranu mentorsku podršku i smjernice za vračanje kredita te pristup internom tržištu Zadruge za testiranje, razvoj i plasiranje svojih proizvoda/usluga. 

Više o našem programu mikrozajmova za društveno poduzetništvo saznajte ovdje.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznaj više
Prijava

Za pristup korisničkom sučelju morate prihvatiti cookie!