Zadruga za etično financiranje

Zadruga za etično financiranje neprofitna je organizacija i najveća hrvatska zadruga koja okuplja više od 1400 fizičkih i pravnih osoba koje za cilj imaju korištenjem zajedničkih znanja i resursa mijenjati hrvatsko društvo nabolje.

Postani član

Postani clan

Učlanjenjem u Zadrugu za etično financiranje dobivate golemo interno tržište gdje možete plasirati svoje proizvode i usluge te postajete dijelom platforme koja omogućuje razmjenu znanja i iskustava. ZEF ujedno jamči i mnoge pogodnosti svojim članovima kao što su pristup jedinstvenim financijskim uslugama, edukacijama i savjetovanjima iz svih poslovnih područja.

Učlani se

Pretraži članove

Pretrazi clanove

Naši članovi ubrajaju se među najinovativnije hrvatske poduzetnike, koji svojim proizvodima i uslugama mijenjaju društvo nabolje. U ekosustavu Zadruge možete naći sve od malih ekoloških OPG-ova do proizvođača robotike i svemirskih letjelica, a ZEF vam garantira da ćete odabirom bilo kojeg od naših članova dobiti pouzdanog poslovnog partnera.

Pretraži
Small p1150299 crop   kopija

Predstavljamo sekciju Graditeljstva i prostornog planiranja

I dok konvencionalna gradnja podliježe tržišnoj logici akumulacije profita zanemarujući pritom važnost stvaranja ekonomski pristupačnih životnih prostora širokim slojevima stanovništva, održivi tip gradnje kojem sekcija teži, efikasnim korištenjem lokalnih prirodnih resursa smanjuje cijenu gradnje i ujedno potiče razvoj lokalne proizvodnje i industrije, revitalizaciju ekonomski slabije razvijenih regija, očuvanje tradicionalnih te razvoj novih zanata i zapošljavanje.

blog 09.11.2018.

Kontaktirajte nas

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznaj više
Prijava

Za pristup korisničkom sučelju morate prihvatiti cookie!