Zadruga za etično financiranje

Zadruga za etično financiranje neprofitna je organizacija i najveća hrvatska zadruga koja okuplja više od 1400 fizičkih i pravnih osoba koje za cilj imaju korištenjem zajedničkih znanja i resursa mijenjati hrvatsko društvo nabolje.

Postani član

Postani clan

Učlanjenjem u Zadrugu za etično financiranje dobivate golemo interno tržište gdje možete plasirati svoje proizvode i usluge te postajete dijelom platforme koja omogućuje razmjenu znanja i iskustava. ZEF ujedno jamči i mnoge pogodnosti svojim članovima kao što su pristup jedinstvenim financijskim uslugama, edukacijama i savjetovanjima iz svih poslovnih područja.

Učlani se

Pretraži članove

Pretrazi clanove

Naši članovi ubrajaju se među najinovativnije hrvatske poduzetnike, koji svojim proizvodima i uslugama mijenjaju društvo nabolje. U ekosustavu Zadruge možete naći sve od malih ekoloških OPG-ova do proizvođača robotike i svemirskih letjelica, a ZEF vam garantira da ćete odabirom bilo kojeg od naših članova dobiti pouzdanog poslovnog partnera.

Pretraži
Small bez naslova

Krunoslav Paun – diplomirani pravnik, koji se odlučio za nastavak obiteljske tradicije i posvetio se izradi tradicionalnih opanaka, sandala, torbi te raznih suvenira

Zanimljivu priču donosimo vam iz Donjih Andrijevaca, priču diplomiranog pravnika kojeg je ljubav prema djedu i s njim provedeno djetinjstvo navela da umjesto koračanja pravnim stazama i odvjetničkog ureda, on slijedeći srce, izabere radionu i svoje vrijeme odluči poklanjati, tradicijskom obiteljskom poslu, jednom od starih, danas vrlo rijetkih zanata, izradi opanaka. 

blog 17.04.2019.

Kontaktirajte nas

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznaj više
Prijava

Za pristup korisničkom sučelju morate prihvatiti cookie!