O ZEF-u

Domaći uzgajivači, OPG-ovke, mljekari, hotelijerke i trgovci, sportašice i kulturnjaci, graditeljice, zeleni industrijaši, predvodnice ženskog poduzetništva, programeri i znanstvenice, obrtnici, aktivistice i sindikalci, svi mi udružili smo snage i 2014. godine osnovali najveću zadrugu u Hrvatskoj.

Mi smo neprofitna organizacija koja u ovom trenutku okuplja više od 800 fizičkih i pravnih osoba, koje zajedničkim snagama rade na razvoju demokratične, transparentne, solidarne te društveno i okolišno odgovorne ekonomije. Zajedno kroz prodaju svojih usluga i proizvoda na godinu uprihodujemo više od milijardu kuna, a inovativna poslovna rješenja naših članova često su međunarodno priznata. 

Naš cilj je zajedničkim snagama razvijati hrvatsko društvo nabolje.

ZEF se u četiri godine od svog osnutka prometnuo u jednog od hrvatskih lidera kada je u pitanju inovativno poslovanje - razvijamo prvu etičnu banku u Hrvatskoj, prvu opskrbu zelenom energijom, a uskoro donosimo i uzbudljive novosti iz svijeta financijskih tehnologija i kriptovaluta. ZEF iz dana u dan povećava svoje članstvo i to nam je najbolja (i najdraža) potvrda da radimo dobar posao.Članovi Zadruge ujedno su i suvlasnici njezine imovine koji demokratskim putem, po principu “jedan član – jedan glas”, odlučuju o svim važnim pitanjima vezanima uz rad ZEF-a te biraju i razrješuju članove tijela Zadruge. Po kriterijima regionalne pripadnosti, poslovne specijalizacije i područja djelovanja članovi su podijeljeni u regije (kojima pripadaju fizičke osobe) i sekcije (kojima pripadaju pravne osobe), a svaki član prilikom učlanjenja bira svoju regiju ili sekciju te unutar njih ima pravo sudjelovati u oblikovanju pripadajućih programa i politika ZEF-a.Učlanjenjem u ZEF članovi dobivaju platformu za međusobno umrežavanje, suradnju i plasman svojih roba i usluga, pristup uslugama poslovnog i financijskog savjetovanja, podršku u izradi projektnih prijedloga vezanih uz EU fondove, ali i mogućnost ostvarivanja različitih pogodnosti na internom tržištu.

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića. Saznaj više
Prijava

Za pristup korisničkom sučelju morate prihvatiti cookie!